Újrakezdés

A vágyak újraélednek

Friss topikok

  • Ádám72 (törölt): Tetszik ahogy elkezdted. Véletlenül léptem csak fel, de örülök, hogy Rád akadtam. Olvaslak majd. K... (2009.10.30. 21:48)

Linkblog

HTML

Kurvázás

2010.02.12. 21:02 | Violantia | Szólj hozzá!

Egy ismerősömtől kaptam egy elérést, ahol fiúkat lehet rendelni... és felmerült bennem, hogy egszer már kipróbálom, hogy a saját vágyaim és igényeim szerint élvezkedjek. Izgató volt a gondolat, hogy fizessek érte, de kipróbálom, úgy döntöttem. Hozzájutottam jelszóhoz, hogy beléphessek az oldalra, ahol aztán csorgathattam a nyálam, a szép testek, szép faszok, seggek láttán. Nehéz volt választani, helyes, de nem nyálas, fiatal fiút kerestem. Találtam is olyat, akivel össze akartam gyürni a lepedőmet. Igen sportos volt, 190 magas, izgatóan hosszú, és közepesen vastag farka volt, és már alig vártam, hogy a szőámba vehessem. Reméltem, hogy a megadott adatok alapján jó becsültem, és be fog férni a számba. Megrendeltem, ha lehet így mondani. Akartam egy alapos dugást, nyaljon ki rendesen, és a végén le akarom szopni, és spricceljen az arcomra. Mostanság eléggé izgató a dolgo, vajon egy ilyen bika mekkora adagot produkál?
Egy szál alig-bugyi, meg egy lenge hálóingben vártam. Megjött, magas volt, kedves, szép, rendkívül izgató. Elment fürödni, és mikor meztelenül kijött, a bugyim rögtön átnedvesedett. Határozott volt, erős, magabiztos, ahogy átölelt, a nyakamat, homlokomat csókolta, lassan elvitt az ágyig, a hátamra fektetett, közben a kezemmel kényeztettem a faszát. Kemény volt, vastag, lüktető, izgató. a melleimmel csodőát művelt, aztán a hasamat csókolta, végül a lábam közé érkezett, lassan levette a bugyimat, én meg széttártam a lábaim. Finoman nyalt, sikoltoztam, többször elélveztem. Éreztem, hogy a seggemen folyik a nedvem, de csak vonaglottam. Fölém hajolt, lassan odatette a makkját a hüvelyemhez, erősen megszorított, és lassan, izgatóan lassan belém hatolt. Mikor tövig nyotma, elélveztem, olyan finom volt, ahogy szétfeszített. lassan kezdte, de így is elélveztem. Szép lassan gyorsított, húzta az időt, én meg csak jajgattam, szorítottam a nyakát, teljesen széttártam a lábam, élveztem, befogadtam, aztán gyorsított, keményen baszott, zihált, oriásiakat döfött rajtam, én meg egy egybefüggő orgazmussá váltam, ő pedig nagyon keményen megdöngetett, feljajdult, a fasza nagyon nagyra dagadt, lüktetett, és elömlött bennem a forróság, ahogy belém élvezett. Azt hittem, meghalok, olyan finom volt, és akkorát élveztem.
Lassan csillapdotunk, ő kijött belúőlem, de még mindig kemény volt. Azt hittem, a hátára fekszik, én meg majd kényeztetem a szép faszt, de nem, fölém ült, a melleimre, megtámaszotta a fejem, és lassan a számba csúsztatta a faszát. Vastag volt, de befért, izgató volt, geci és pinaszagú, izgató. Még izgalomban voltam, hamar elélveztem attól, ahogy finoman ki-be járt a számban a fasza. sokáig, finoman baszta a számat, aztán gyorsított, én elélvfeztem megint, és végül kirántotta a nagyra duzzadt farkát, és négy-öt hatalmas adagott spriccelt rám. Sikoltottam, akkorát élveztem, ahogy elborított a forró geci, ami ilatos volt, férfias, telement a szám, a két szemem, éreztem, ahogy a homlokomon csorog, meg a fülemen, a hajam is tele lett vele, az orromat csiklandozta a belefröcskölő anyag. Aztán az orromon át ziháltam, mert még visszatette a farkát az ajkaim közé, lassan mozgott, zihált, én pedig mégegyszer elélveztem.
Finoman elengedett, lekászálódott rólam. Elzsibbadtam, remegett mindenem, ragadtam a sok spermától, az egész fejem elázott, a pinámból kicsorgott a geci, ki is spricceltem az előbb, mert a térdemig gecis voltam. Sokba került, de hatalmas élvezet volt, nagyon megérte. Néha egy-egy ilyat megérdemlek.
 

Elhavazva

2010.02.08. 09:07 | Violantia | Szólj hozzá!

Kint havazott még mindig. Tegnap este óta. A számban a tizenhét éves fasz, már leszoptam róla a pinám ízét. A srác nyögött, vonaglott. Fél órája szoptam? Nem tudom, de élveztem nagyon. Kellemesen vastag, jó és szép vonalú, alakú fasza volt. És finom volt a spermája is. Tegnap este már beleélvezett a számba, aztán a pinámba. És most itt térdelek fölötte, a combfix még mindig rajtam, attól teljesen bevadult este, de szerintem most is fel van fűtve rendesen. Hajnalban már egyszer keményre szoptam a farkát, aztán beleültem, és lassan kezdve majd egyre gyorsabban lovagoltam rajta, többször elélveztem, mire aztán a testembe fröcskölte forró gejzírjét, ettől mégjobban élveztem, ő pedig vonaglott alattam, a pinám szorításában. Mennyit fog bírni? ezdett felérni a csúcsra, egyre jobban duzzadt a fasz a számban, felemelte a fejét, nézte, ahogy csinálom. KÉt kézzel, két ajakkal, nyelvvel dolgoztam, elképesztően izgató volt hatalmamban tartani, időzíteni az orgazmusát. Nézett, jajgatott, én pedig az utolsó pillanatban kivettem a makkját, és halkan sikoltottam, ahogy beteríti az arcomat, hajamat, fejemet a forró geci. Üvöltött, akkorát élvezett, a látványtól is, hogy az öreglány arcát teleélvezheti. Ez kell nekem, arcpakolás, jó forró spermából, Istenem, milyen finom...
Teljesen beborított. Megint szopni kezdtem, de tovább jajgatott, vonaglott, nem múlt az élvezete, én pedig játszottam még vele, hátha... és hátha! Kiugrott alólam, bár az elmúlt napban és éjjelen én irányítottam, de most elszabadult a férfi benne. Maga alá tepert, lenyomott négykézlábra, fölém magasodott hátulról, és szó szerint beverte nekem. Jaongtam, finom volt, durva, de ahamar elélveztem...  ő pedig csak durvult, döfött, baszott kegyetlenül. A lábam szátszorítva, csípőm a levegőben de lenyomva, a melleim lengtek a paplant érintve, markolta a csípőm, az arcomról csorgott a forró geci, a hajam is ragadt tőle. Hirtelen mozdulattal kirántotta, és nekinyomta a seggemnek. Szólni akartam, ezt ne, de nyomta is, kicsit fájt, aztán engedett a lyuk, és már be is hatolt. Fájt, kicsit, feszült, de lucskos volt a fasz, csúszott, és ugyanolyan durván baszott tovább. A fájdalomból lassan élvezet lett, aztán orgazmus, majd megint, megint, megint... aztán neki is, és megéreztem a belemben is a forró gecit! Sikoltottam, ő üvöltött, döfködött, lövellt. Összerogytunk, a seggem sajgott, de élvezett is.
Később alaludtunk, mélyen, hosszan.
 

Édes szombat

2009.11.01. 00:17 | Violantia | Szólj hozzá!

Alaposan felkészültem a találkozóra. A legtöbb gondot a ruházatra fordítottam. Egy szép mintás harisnyanadrágot vettem fel, erre pedig egy fekete, vastag anyagból készült rövidnadrágot. Az egész combom szabadon volt, egyébként meztelennek éreztem volna magam, most viszont meztelennek, és egyben izgatónak is, hogy ennyire megmutatom magam. Bokáig érő tűsarkú kiscsizma tette teljessé a lábamat, ezzel akartam csábítani elsősorban. Felül egy mélyen dekoltált felső, a vállam majdnem teljesen kint. vállpánt nélküli melltartó, minden fekete, a melleim felső, domborodó része pedig szintén meztelen. Ez vponzani fogja a szemet, tudtam. Így mentem vásárolni a szépszemű eladómhoz.
Majdnem egy órát voltam ott. Szerintem kicsit a rosszullét kerülgethette, de jól leplezte. Rájöhetett, hogy mit is akarok, és partner volt benne. A szemeit szabadon legeltette a lábaimon, ez izgató volt, persze diszkréten csinálta, de észrevettem. A melleimet is alaposan megnézte, én pedig igyekeztem időnként minnél többet megmutatni. Közvetlen voltam, udvariasan, visszafogottan viszonozta.  Finoman viszonozta, én pedig visszaigazoltam, hogy bátorítsam. Aztán mikor már búcsúztunk, megkérdeztem, munka után volna-e kedve meginni velem egy italt az épület egyik bárjában. Volt, úgyhogy megbeszéltük estére a találkát ott.
A mozgólépcsőn észrevettem, hogy egy fiatal fiú, olyan tizenöt, bámulja a lábam. Úgy látszik, ez a rövidnadrág és szexis harisnya vonzó a szemnek. A szemünk találkozott, kicsit elmosolyodtam, zavartan elkapta a tekintetét. Aztán a metróban a közelében maradtam, és míg vártuk a vonatot, megszólítottam valami ártatlan dologgal. Zavarban volt továbbra is, én meg igyekeztem közvetlen lenni, nagyon is. Megérintettem, a szemébe néztem, így lassan oldódott. Aztán megkérdeztem, hogy másnap találkoznánk-e, mert most nem érek rá, de találkozni akarok vele. Igyekeztem ügyesen bonyolítani, belement, Megbeszéltük, aztán én leszálltam.
Otthon aztán az estére készültem. Azt a ruhát vettem fel, amiből éppen nem látszik ki, hogy combfixet hordok. A combfix nekem kicsit idegen, kurvás, de látom a neten, hogy a fiúk meg vannak bolondulva érte. Szép fekete, kis mintákkal, keskeny mintájú a széle, és szerencsére nem csúszik le.  Hozzá illő tangabugyi, ami most először van rajtam. Ez sem az én korosztályom fehérneműje, elég szokatlan, a harisnyával együtt nagyon meztelennek érzem magam benne. A fenekem teljesen meztelen, a puncimat alig fedi. A legmagasabb sarkú cipőmet vettem fel hozzá, amit bokánál egy pánt fog, ki ne lépjek belőle. Nem egyszerű járni benne, de megy. Olyan kiszolgáltatott érzés, pláne a harisnya-bugyi együttessel, de egyben izgató is. Olyan jó érzés kiszolgáltatottnak lenni egy fiatal fiúnak, ettől már most kezdtem izgalomba jönni. A ruha sötétszürke volt, feszes, testhez simuló, a csípő vonalától bő lett, lobogott, alig ért a combom közepéig, éppen takarta a harisnya szélét. Ha leültem, figyelni kellett, akkor se látszódjon ki. Felül mélyen kivágott, a mellem ebből is eléggé kivolt. Vállpánt nélküli melltartó, olyan, amiben eléggé szépen domborodik a mellem felső széle, pedig csak alul takar igazán. Hát, eléggé kihívó, egyértelmű, és csábító. Remélem, hatásos lesz.
Ez a bár kellemes hely. Fotelek, mégis szeparált asztalok, diszkrét hely. A szépszemű eladóm, Béla későn érkezett, kilenckor zártak. Én rendeltem egy konyakot, azért bevallom, kellett, mert izgatott voltam. Igyekeztem úgy leülni, a pincér ne vegye észre, hogy combfixem van. Ha nem vigyáztam, bizony kivillant a széle. Mikor megjött az udvarlóm, kért egy italt, és hamar szóba elegyedtünk. Őt korán megérintette a szesz, feloldódott. Én mutogattam a lábam, ő pedig bűvőlte, a melleimet is. Feloldódtunk, így könnyebb volt, az izgalmam átcsapott vágyba, vágyakozásba. Egy-egy mozdulatnál nem csak a harisnya csipkés szélét mutattam meg, hanem sikerült a meztelen bőrt is. Gúvadt a szeme, domborodott a nadrágja, mikor előrehajoltam, akkor pedig égette a tekintete a melleimet. Kicsit kezdtem magam meztelennek érezni, hiába volt rajtam ruha. Bizsergett a lábam között, éreztem magamban a vágyat, mint még soha, és éreztem a felém sugárzó vágyat is. Két ital után fizettem és elindultunk. Felajánlottam, hogy jöjjön fel hozzám, otthon is van ital, és ott kellemesebb. Vette a lapot, belement. Az épület előtt megérintettem a hátát, ő pedig visszaölelt, keze pedig lassan lecsúszott a hátamról a fenekemre. Remegtek a lábaim kicsit, vad izgalom kerített hatalmába. Először éreztem magam kiszolgáltatottnak. Beültünk egy taxiba, hátulra, bemondtam a címet, a lábam nekipréseltem, ő pedig megfogta. A keze sütött a harsinyán át, főleg, mikor lassan csúszott felfele, és már tolta felfele a ruha szélét is. Hamar odaértünk. A házig érve már erősen fogta a fenekem, én óvatosan tipegtem a tűsarkakon. A liftben aztán felé fordultam, átkulcsoltam a nyakát, lehunytam a szemem, és a szőáját a számra tapasztotta. Két keze markolta a fenekem, a nyelve pedig a torkomban forgott.
A lakáson belül folytattuk, éreztem, ahogy hozzám simult, hogy merevedése van. Vad vágy, izgalom kerített hatalmába. Szorítottam, ő pedig lassan végigfogdosta a combom, és felfele a keze a ruha alá csúszott, már a meztelen bőrt, a fenekemet markolta. A keze a combjaim közé csúszott, és hozzáért a bugyimhoz, azon keresztül pedig a puncimhoz. Beleremegtem. A pólóját felhúztam, a kezem a meztelen hátát simogatta, aztán lerántottam róla, és meztelen mellkasához bújtam, csókóltam a vállát, ő pedig elkezdte felhúzni a ruhámat. Kibújtatott belőle, és összeölelkeztünk, én fehérneműben, ő pedig félmeztelenül. Kibontakoztam a karjaiból, és a bárszekrény felé indultam. A légzésem zaklatott volt, jött utánam. Töltöttem italt mindkettőnknek, ittunk, aztán összeölelkeztünk, csókólt vadul, és elkezdtem terelni a hálószoba felé. Lefektettem az ágyra, fölé magasodtam, a szájára tapadtam. Simogatott, ahol ért, én pedig lassan a nyakát kezdtem csókólni, és elindultam lefele a testén. Édes érzés volt a bőrét érinteni az ajkaimmal. Kapkodta a levegőt, és kikapcsolta a melltartómat. Lehullott rólam, megmarkolta a melleim. Finom volt, nagyon finom, a bimbóim megmerevedtek az érintésétől. Kigomboltam a nadrágját, lehúztam, a szemeit lehunyta. Levettem a gatyáját is, kézbe vettem a merev farkát, ami forró volt, és lüktető. óvatosan hajoltam fölé, és lassan a számba vettem. Felnyögött, én pedig életemben először szopni kezdtem. Nagyon-nagyon finom érzés volt, idegen íz, idegen vágyak. A fasza betonkemény, nedves, a bőrt hátrahúztam, és a meztelen húsát szopogattam. Sokáig csináltam, ő pedig egyre izgatottabb lett. A mellemet fogdosta, a tarkómat cirógatta, bele-beletúrt a hajamba.
Aztán felemelte a fejem, felhúzott, megcsókólt, és lassan a hátamra fordított. Ugyanúgy elindult a nyakamon, a melleimet kényeztette a nyelvével. Nyögtem, olyan jó volt, vonaglottam alatta, erősen fogott. A hasamon járt a nyelve, aztán a bugyimon, és a combomon. Összezárta a lábaim, felemelte, és felfele lehúzta a bugyimat, még mindig fogta a lábaim, és a seggem lyukától egy mozdulattal végignyalt a puncimig. Ekkor engedte el a lábaim, széttárta azokat, és a szétnyíló szeméremajkaim közé fúrta az arcát. Ahogy a nyelve a csiklómhoz ért, áramütés szaladt végig rajtam, felsikoltottam. Aztán vadul nyyalni kezdett, a nyelve néha betévedt a hüvelyembe, ami eddig soha nem tapasztalt módon tocsogott. Egyenletesen sikoltottam, és elélveztem, egyszer, kétszer, aztán még párszor. A lábaim, harisnyástúl, cipőstűl széttárva, felkinálkozva, a melleim remegtek, én önkivületi állapotban. Fölém magasodott, átkulcsoltam a nyakát, és megéreztem a puncimnál, és megvonaglottam, ahogy belém hatolt. Kemény volt, forró, éreztem a lüktetését. Ziháltam, vad vágy tombolt bennem.
Lassan kezdte el. Minden mozdulata vadító volt. Szorosan hozzásimultam, a melleim a mellkasához tapadtak, szorított, én is őt. A lábaim széttárva, a cipőim valahol a levegőben kalimpáltak, kiszolgáltatott voltam, édesen kiszolgáltatott, aztán gyorsított. Ott zihált fölöttem, az arcát a nyakamba fúrta, később nyögött, egyre gyorsabb, vadabb, keményebb lett, nagy erővel baszott, mert erre már csak ezt tudom írni. Jajgattam, néha, mikor kielégültem, sikoltottam. aztán begyorsult, sokára, egyre brutálisabbakat lökött rajtam, ettől közeledni éreztem egy eddig nem tapasztalt méretű orgazmust, megállás nélkül sikoltottam, ő jajgatott, aztán nagyot lökött, és megéreztem a testemben elömlő forróságot, hörgött, én pedig egy sikoltásba beleadtam minden örömet, ahogy vonaglottam a lüktető faszán, préselve magamba a forró gecijét, és halálosan szigorú orgazmusomat a számon keresztül ordítva juttattam kifejezésre. Sokáig vonaglottunk, és lassan csillapdtunk. A lábam kicsit begörcsölt, lassan leeresztettem, a szánk összetapadt.
Oldalt dőltünk, lecsúszott rólam, a farka kijött, de mégsem éreztem üresnek a puncimat. Rásimultam, öleltem, a mellkasát csókoltam. Sokáig feküdtünk így. Aztán beszélgettünk, később kimentem, és hoztam italt magunknak. A hátán feküdt, én pedig idővel lassan ráfeküdtem, és a nyakát cirógattam a számmal. A farka kicsit megmerevedett. Lassan a mellkasára tévedt a szám, aztán a hasára, a fasza keményen a nyakamhoz ért, én pedig a számba vettem. Sóhajtozott, én lassan szopni kezdtem. Gecis, nyálkás volt, de fantasztikus ízű, a boldogság íze járta át, a közös boldogságunk íze. Lassan szoptam, bólogattam rajta, ő nyögni kezdett. Sokáig cumiztam, élveztem, és vártam, hogy teljesen felizguljon. Sokáig tartott, de nagyon élveztem, hogy a számmal a hatalmamban tartom. Aztán nagyon megkeményedett, vonaglott alattam, az ajkaim között. Már jajgatott, nagyon élvezte, én is. Megemelte a csípőjét, beljebb nyomta a makkját a torkom felé, aztán lüktetni kezdett, és a számat elöntötte a forró geci, lövellt, én az orromon át sikoltottam, és meglepve éreztem, hogy ráng a puncim, és elélvezek. Fura íze volt a forró gecinek, de izgató. Rájöttem, imádok szopni, és imádom, ha a számba ömlik a geci. Szorgosan lenyeltem, tudtam, hogy ezért megbolondulnak a fiúk. Nyögött, simogatta a hajam, az arcom. Szépen abbamaradt a geciömlés, lenyeltem mindent, és finoman, kényeztetve tisztára szopogattam a makkját, az egész faszát.
Összebújva beszélgettünk. Később kikisértem, nem zavart még most sem, hogy meztelen vagyok. Megadta a számát, én nem az enyémet. Ahogy mentem vissza a háló felé, hirtelen kibuggyant belőlem a sperma, lassan csorogni kezdett le a combomon. Izgalomba hozott, és még egyett masztiztam, eldőlve az ágyon.


 

2009.10.30. 21:08 | Violantia | 1 komment

Munka után benéztem az egyik sportboltba egy plázában. Kedves fiatal eladó segített, talán húsz sem volt. Szép szemei voltak. Én harisnyában, magassarkúban, és combközépig érő szoknyában, és most már figyeltem, bizony rendszeresen megnézte a lábam. Párszor előrehajoltam, valamit megszemlélni, tudtam, kicsit be lehet látni, és valóban, lopva odapillantot minden alkalommal. A melleimet is megbámulta, diszkréten, de elég izgalmas volt. Aztán abban maradtunk, hogy ha másnap is ott lesz, akkor viszanézek. Vár, mondta. Azt elhiszem, én is igyekszem vissza.
Aztán átmentem az egyik jobbfajta fehérnemű boltba, és alaposan válogattam, kicsit bevásároltam. Hát, nem voltam szemérmes. Meg egy-két ruhadarabot is vettem még, amilyeneket leginkább egy nálam fiatalabbon tudok elképzelni. Bár manapság már sok érdekes dolgot látni. A szombat az enyém lesz, remélem.
 

Véletlen

2009.10.20. 21:21 | Violantia | Szólj hozzá!

Már évek óta egyedül vagyok. Megözvegyültem, talán korán. A munka még leköt, de csak pár év, és itt a nyugdíj. A kollégák a barátaim, sporttársaim, és ez utóbbi teszi teljessé az életem. Sikerült megőriznem testi fiatalságomat. A férjemmel már régen inaktív volt a szexuális életem. Halála után sem ébredt újjá. Most, nem tudni miért, álmodni kezdtem róla. Pánik, hogy már nem jut nekem. Vágyak ébredtek bennem, nem tudom, milyenek, de a bizsergés elkezdődött, valahol belül. Nem mertem mindeddig foglalkozni vele, a korom miatt. De rá kellett jönnöm, hogy ez ellenére a testem fiatalos, a hasam nem lóg, a melleim nem ereszkedtek meg, és bizony sok harmincéves megirigyelhetné az alakomat. A szemem sarkából pedig gyakran észreveszem, hogy ha rövidebb szoknyát veszek fel, a fiatalabb fiúk bizony megbámulják a lábam. A sok tenisz, rendszeres futás, úszás jót tett. A vágy két konyak után ültette a gondolatot a fejembe. Addig kell kiélveznem az élet ezen oldalát, amig a testem nem kezd hervadni. Csúnyán hangzik, de ha idézőjelben is, addig tudom eladni a testem, amíg kívánatos.
Mindig lenéztem, aki az interneten szex, meg pornóoldalakat nézegetett. Most én is elkezdtem. Leginkább, hogy rájöjjek, milyenek a szexuális szokások. Mit szeretnek a férfiak, a fiatal fiúk. mert korombelivel nem akarok kezdeni. Márpedig a fiatalokat meg kell ismerni. A szexuális forradalom nem akkora forradalom, mint hirdetik. Sok újjat nem találtam, inkább csak szabatosságot. Nyilvánosabbá vált minden, és ami eddig a hálószoba titka volt, most már mindenkivel megosztott lett. A perverziók kissé megleptek, de egyben izgalomba is hoztak. Rájöttem, hogy bizony a megfelelő, egyébként hétköznap nem gyakran hordott, vagy egyáltalán nem hordott fehérneművel milyen vágyakat lehet ébreszteni, és miképp lehetne a farkuknál fogva megragadni a fiatalokat.