Úrinő ilyet nem csinál!
2016. július 05. írta: Imre Bea

Úrinő ilyet nem csinál!

Annyit hallottam már életem során, hogy miket nem csinál az úrinő, hogy úgy gondoltam, itt az ideje összegezni a dolgokat. Így legalább mindig vissza tudom majd olvasni, és nem lesz mentségem, ha megfeledkezem valamelyik pontról, melynek következtében viselkedésem akár tűrhetetlenné válhat.

És hogy mit nem csinál az úrinő?

  • Úrinő nem piszkálja a haját. Meg a körmét. Meg úgy általában semmijét. És azt sem hagyja, hogy más piszkálja bármijét, különösen társaságban. Az úrinő azt sem tűri, ha a fantáziáját piszkálja valami (vagy valaki), inkább leönti magát hideg vízzel, hogy magához térjen, és nem vesz tudomást az így középpontba kerülő mellbimbóit pásztázó tekintetekről. Maximum arról a tekintetről vesz tudomást, amelyik tulajdonosa a fantáziáját piszkálja.
  •  Úrinőnek van türelme kanállal enni a levest, a levesestányért pedig nem kezeli bögreként még akkor sem, ha már csak csöppnyi maradt az aljában, mert azt a csöppnyit is kanállal próbálja meg bekebelezni. És mindezt természetesen kihúzott háttal és határozott mozdulatokkal teszi.
  • Az meg pláne fel sem vetődik, hogy az úrinőnek nem ízlik valami. Mert az úrinőnek mindig minden nagyon ízlik. Ha egészen véletlenül mégsem ízlik annyira valami, akkor megállás nélkül mondogatja, hogy nagyon finom, nagyon finom, mert evés közben nem illik beszélni, és az úrinő magát kövezné meg, ha ilyesmire vetemedne, illetve az úrinőnek meggyőződése, hogy ennek a fordítottja is igaz, így meg sem próbál enni, miközben folyamatosan azt csacsogja, hogy nagyon finom, nagyon finom…
  • Úrinő nem káromkodik, még akkor sem, ha oka van rá,  mert az úrinőnek tulajdonképpen nincs is ilyesmire oka. Még azt sem igazán mondja, hogy hülye. Mert a hülye egy primitív szó, és jobb, ha helyette azt használjuk, hogy buta vagy ostoba, esetleg idióta, neadjisten rohadtfasz, attól függően, hogy mit kíván a kontextus.

 


photo-1454329001438-1752daa90420-compressor

Úrinő nem iszik pléh bögréből, és nem feltűnősködik a tetkóival!

  • Úrinő nem festi a haját és a körmét élénk színűre (pl. hupililára, narancssárgára, pinkre), mert az úrinő úgy tudja, hogy az ilyen stílusú outfit meglehetősen frivol meg bornírt hatást kelt, és ezt igazán nem óhajtja, hiszen ő úrinő, így inkább az elegáns és arisztokratikus hatások elérésén fáradozik nyughatatlanul.
  •  Úrinő nem nyomja a fejét rózsaszín vattacukorba, de még csak a kezébe sem veszi, hiszen az olyan közönséges volna! Ellenben olykor-olykor, alkalomadtán beleharaphat, belemarkolhat, és belefúrhatja a buksiját egy szolid, fehér színű vattacukorba, de csakis úgy, hogy mindeközben nem nevet bele a világba ragacsos miszlikkel teli fejével, hanem sebtiben elhúz a budira elvonul a toilettre, ahol szutykos képére selymes arcára elfedés céljából púdert ken. Igen, az úrinő púdert használ, nem vizet!
  • A kifinomult stílusérzékkel megáldott úrinő ügyel arra, hogy a nem evésre szánt csokitorta (úrinő figyel a vonalaira!) megfelelően illeszkedjen a környezetébe. Vagyis az úrinő tiszta erejéből a hófehér falnak, vagy egy közelben tartózkodó pasinak úriembernek vághatja, ezután maszatos tenyerét elégedetten dörzsölheti össze, majd simíthatja végig világos, bézs színű, szatén (esetleg selyem) ruháján, mert a barna kiválóan passzol a bézshez.
  •  Úrinő (még mindig) ügyel a vonalaira, ezért nem tömi két pofára a látóterébe kerülő tortákat és egyebeket, legalábbis nem mindet, és nem két pofára, max. az egyikre, mert a mértéktartás az úrinő egyik legfőbb erénye. De ha az úrinőnek van egy csöppnyi esze (néha azért előfordulhat), akkor eszébe jut, hogy komoly aszimmetria áll fenn pihe-puha, fiatal(os) babaarcát illetően, márpedig az úrinő életébe semmilyen aszimmetria nem férhet bele, így hát nyugodt szívvel kezdheti zabálni eszegetni a másik pofájára pofikájára is a nyalánkságokat.
  • Úrinő mindig szem előtt tartja a rakoncátlan fürtjeit. Ugyanis bele sem mer gondolni abba, hogy mi lenne, ha a rakoncátlan fürtök nem volnának szem előtt, mert például konformista társaikhoz hasonlóan belesimulnának a hajfonatba, kontyba, lófarokba. Jobb, ha azok a fürtöcskék belelógnak az arcba, mert ha mindenki által jól láthatók, akkor nem okoznak (akkora) kalamajkát, illetve ezáltal legalább némileg tompítják az úrinő éleslátását. Mert egy éleslátású úrinő csak bajt von maga után…
  • Úrinő nem tűri a testén ágaskodó szőrszálakat, illetve a testében ágaskodó idegen testeket, mert ebben az esetben csakis egy idegen testet tűr egyszerre!. Amennyiben szükséges, precíz, aprólékos, kifinomult munkával egyenként húzogatja ki azokat, mert az úrinőnek mindenre jut ideje, ami fontos.
  • Végül, de nem utolsó sorban úrinő nem teszi szét a lábát akárkinek. Előbb igyekszik tüzetesen végigpásztázni és megtapogatni a másik intim testrészeit, egyrészt, hogy meggyőződhessen afelől, hogy azok tökéletesen megfelelnek a számára, másrészt ezen intézkedések következtében a másik már nem akárkinek lesz mondható, hanem valakinek, akinek az úrinő nyugodt szívvel teheti szét selymesen arisztokratikus, zokni nélküli - mert az úrinő erről sosem feledkezik meg! – lábacskáit.

 

Untitled-design-compressor Úrinők

 

képek forrása: unsplash.com, pixabay.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://paravan.blog.hu/api/trackback/id/tr9016323464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt Tehtube 2016.07.06. 20:06:15

Ha leegyszerűsítjük, úrinő nem veszi jobban igénybe a környezetét a minimálisnál. Ettől az. És ettől nem azok a különböző energiavámpírok.

mimóza 2016.07.06. 20:59:51

Akkor ezek szerint elég kevés az úrinő. :)
süti beállítások módosítása