Igazi hungarikum
2023. június 08. írta: Imre Bea

Igazi hungarikum

– Komolyan nem értem az acsarkodókat, azokat, akik tökre lehúzzák ezt az országot, miközben nagyon is különlegesek vagyunk! Például van, amiben kiemelkedő és példaértékű magatartást tanúsít ez a pici, szerény állam itt Európa közepén.
– Na és mégis mi az?
– A rasszizmus.
– Azon a téren azért akadnak problémák, nem?
– Nincsen semmilyen probléma azon a téren (sem), a magyar rasszizmus makulátlan és teljesen demokratikus. Bizony: a magyar rasszizmus a legdemokratikusabb a világon! Hát nem csodálatos? A magyarok utálata nem kivételez senkivel, nem rangsorol, sőt, tisztességesen és igazságosan oszlik el magyarok és nem magyarok között. Tényleg bámulatos, hogy semmiféle felsőbbrendűségérzet nincs bennünk, hogy a saját fajtánkat is éppúgy lenézzük és megvetjük, mint mindenki mást. Mi ez, ha nem igazi hungarikum?

 

greg-rosenke-1tjort2dlow-unsplash_1.jpg

Áh, jobb utálni az egészet, úgy, ahogy van!

kép: unsplash.com/ Greg Rosenke

A bejegyzés trackback címe:

https://paravan.blog.hu/api/trackback/id/tr2818141406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jumbóka · http://lepcsohazonkivul.blog.hu/ 2023.06.08. 20:22:14

Nocsak! Mi ez az ironikus kitekintő?
süti beállítások módosítása